НАБУ провела обшук у екснардепів у справі про постачання техніки в армію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ провела обшук у екснардепів у справі про постачання техніки в армію

Фондовий ринок
683
Колишній депутат Верховної Ради Сергій Пашинський заявив, що детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) провели у нього обшуки в рамках справи, де розглядається виробництво броньованих автомобілів “Варта”.
Про це сам експарламентарій повідомив на своїй сторінці у Facebook.
“Сьогодні о 7 ранку до мене прийшли детективи НАБУ у супроводі спецназу для проведення обшуку у справі, де я звинувачуюся в організації виробництва броньованих автомобілів „Варта” з метою заволодіння бюджетними коштами”, — написав екснардеп.
За його словами, за час його ув’язнення була проведена одна з найбільших в історії Міноборони корупційних оборудок, яку тепер намагаються прикрити черговими звинуваченнями на його адресу.
“Мені щиро шкода тих детективів, які сьогодні займалися цією невдячною справою, і яким доведеться доводити, що 6 млн 900 тисяч грн — це понад 9 млн 400 тисяч грн”, — підкреслив політик.
Цього ж дня співробітники НАБУ провели обшуки на підприємстві оборонно-промислового комплексу “Українська бронетехніка”, передає “Українська правда”.
Крім цього, правоохоронці провели обшуки за місцем проживання екснардепа від Блоку Петра Порошенка Івана Винника, директора підприємства Олександра Кузьми і його родича Миколи.
За даними джерел у правоохоронних органах, обшуки проходили в рамках досудового розслідування за фактом заволодіння державним майном та зловживання службовим становищем посадовими особами.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас