УЗ хоче купити дизпального майже на 5 мільярдів - вибирає з 12 компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЗ хоче купити дизпального майже на 5 мільярдів - вибирає з 12 компаній

Фондовий ринок
332
На участь у конкурсі на закупівлю 200 тис. тонн дизельного пального за рамковою угодою для потреб залізничної галузі України на поточний рік подали заявки 12 компаній.
Як повідомили в прес-службі акціонерної компанії “Укрзалізниця”, документи на конкурс подали «Алпен Трейд», «ОККО Контракт», «Альянс Енерго Трейд», «Анвітрейд», Торговий дім “Газтрім”, Торговий дім «Сокар Україна», «Глуско Україна», «Оіл-Трейд 2018», «Торум», «Укргазвидобування», «Лівайн Торг», Південна паливно-експедиційна компанія. Згідно з повідомленням, орієнтовна вартість зазначеної закупівлі становить понад 4,7 млрд грн, сума тендерного забезпечення – 10 млн грн, розмір мінімального кроку зниження ціни – 0,5%. У прес-службі нагадали, що закупівля паливно-мастильних матеріалів є однією з основних статей витрат компанії.
Раніше “Укрзалізниця” організувала низку зустрічей з постачальниками нафтопродуктів для узгодження прозорих і логічних правил співпраці та підготовки до укладення рамкової угоди, кількість заявок на яку свідчить про зростання довіри ринку до трансформаційних процесів у компанії.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас