Експерти МВФ розпочали роботу в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти МВФ розпочали роботу в Києві

Казна та Політика
465
Експерти Міжнародного валютного фонду розпочали роботу в Києві.
Про це повідомили в Представництві МВФ в Україні.
“Експерти МВФ розпочали роботу в Києві. У складі команди голова місії МВФ до України пан Рон ван Роден”, – ідеться в повідомленні.
Термін завершення візиту в Представництві МВФ в Україні не уточнили.
Нагадаємо, 22 січня 2020 року на Всесвітньому економічному форумі в Давосі Президент Володимир Зеленський обговорив із директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою реформи в Україні та реалізацію програми фінансування в 5,5 млрд дол.
18 січня 2020 року очільниця МВФ сказала, що для запуску нової програми розширеного фінансування Київ має виконати попередньо встановлені умови.

Довідка Finance.ua:

  • У Міжнародному валютному фонді описали три сценарії можливого розвитку України: від найуспішнішого – з повним реформуванням, до середнього – з частковими реформами, і до найпесимістичнішого – з відкатом реформ. Україна перебуває між другим і третім сценарієм.
  • Міжнародна організація праці очікує скорочення працездатного населення України на 1,2% щорічно в 2018-2030 роках.
  • Україні необхідно забезпечити щорічне економічне зростання в 6% протягом 20 років, щоб досягти сьогоднішнього рівня Польщі, часткові реформи і зростання середнім темпом в 4% вирішать це завдання тільки наполовину. Про це заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас