У ВР розповіли, скільки поправок подали до закону про гральний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ВР розповіли, скільки поправок подали до закону про гральний бізнес

Казна та Політика
561
До другого читання законопроекту “Про гральний бізнес” надійшло близько 3500 поправок.
Про це на своїй сторінці в FACEBOOK написала заступник голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук.
Так, парламентарій підкреслила, що народні депутати під час третьої сесії Верховної Ради повинні були розглянути понад 400 законопроєктів.
“Але робота парламенту паралізована на кілька місяців. Весь цей час ми будемо розглядати тисячі поправок до земельного закону, більшість з яких фактично є поправочним спамом. Судячи з усього, цим інструментом блокування роботи парламенту наші опоненти планують активно користуватися надалі. Близько 3500 поправок подано до законопроєкту про легалізацію грального бізнесу. Стільки ж очікуємо до законопроєкту про медіа”, – написала нардеп.
Нагадаємо, представник Кабміну у ВР Олена Шуляк зазначила, що в разі ухвалення законопроєкту “про гральний бізнес” бюджет держави повинен отримати надходження в розмірі не менше ніж 9 мільярдів гривень.

Довідка Finance.ua:

  • На початку січня Верховна рада підтримала за основу в першому повторному читанні проєкт закону №2285-д “Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор”. Проєктом запроваджується комплексне регулювання ринку азартних ігор в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас