Motorola Solutions відсудила майже $800 млн у конкурента за крадіжку технологій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola Solutions відсудила майже $800 млн у конкурента за крадіжку технологій

Фондовий ринок
525
Компанія з виробництва телекомунікаційного устаткування Motorola Solutions виграла судовий розгляд, в рамках якого вона звинувачувала свого китайського конкурента Hytera Communications в порушенні прав на патенти і крадіжці комерційних секретів.
Про це повідомляє портал DailyComm.
Федеральний суд в США присудив Motorola Solutions майже $765 млн компенсації – саме стільки має заплатити Hytera за свої дії. У цю суму входять компенсація за завдані збитки в $345,8 млн, а також $418,8 млн штрафних санкцій.
Суд в повному обсязі задовольнив вимоги позивача і наклав на китайську компанію максимальний штраф, вказаний у позові.
При цьому Motorola Solutions не має наміру зупинятися на досягнутому і буде домагатися глобальної заборони на продаж продукції Hytera, що порушує права на інтелектуальну власність.
Обидві компанія розробляють і виробляють телекомунікаційне обладнання, а Hytera раніше здійснювала масові закупівлі такої техніки у Motorola Solutions. У Hytera наполягають, що компанія самостійно розробила все вироблене обладнання.
Ще один позов Motorola Solutions до Hytera залишається на розгляді. У свою чергу китайська компанія ініціювала в США судовий процес проти Motorola Solutions, звинувативши конкурента у використанні впливу на ринку для придушення конкуренції.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас