Sаmsung і LG працюють над новим пристроєм, який перетворить смартфон на ПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sаmsung і LG працюють над новим пристроєм, який перетворить смартфон на ПК

Технології&Авто
790
Два південнокорейські промислові гіганти Samsung Electronics і LG Electronics працюють над новим типом пристроїв під назвою Cloud Top. Це невеликі портативні екрани, до яких можна підключатися зі смартфона і працювати з документами або дивитися відео. У них немає клавіатури, для роботи вони використовують обчислювальні потужності смартфона, а для того, щоб підключитися до пристрою, потрібно з’єднання Bluetooth. Також можна підключитися через звичайний кабель. Про це повідомляє корейське видання ETNews.
Samsung назвала свій пристрій Samsung DeX Book. У нього буде 14,1-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD, а його вага складе менше 1 кг. Ємність акумулятора обіцяють до 10 000 мА/год. Cloud Top зможе виконувати ті ж функції, що і ноутбук або ПК, якщо підключити його до сервісу хмарного геймінгу або до хмарних офісних додатків.
В 2017 році Samsung вже представляла подібний пристрій під назвою “Samsung DeX”. Це була ДОК-станція, через яку смартфон можна було підключити до будь-якого зовнішнього екрана.
LG Electronics також розробляє аналогічний портативний екран. Його вага складе близько 600 грам, товщина – 9 мм, розмір екрана – такий же, як у Samsung, а обсяг акумулятора – 5000 мА/год.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас