Милованов розповів як збільшити кількість робочих місць та підняти зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Милованов розповів як збільшити кількість робочих місць та підняти зарплати

Казна та Політика
3988
Залучення інвестицій в країну дозволить збільшити кількість робочих місць та підняти зарплати українцям.
Про це написав на своїй сторінці у FACEBOOK міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.
За словами міністра, робота – це можливість для українців заробляти та жити краще. Зокрема, за його словами, стратегія економічного розвитку Уряду передбачає тенденції, які нададуть українцям легальну роботу та гідну оплату праці.
«Поточні та майбутні інвестиції забезпечать нам все більше конкурентних виробництв. І ми вже спостерігаємо перші позитивні відгуки економіки», – написав Милованов.
Так, у 2019 році окремі галузі внаслідок інвестицій попередніх років вже продемонстрували гарні результати – фармацевтичне виробництво зросло на 5,1%, виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції — на 4,3%, хімічне виробництво – на 3,3%. За словами Милованова, саме ці галузі мали змогу ефективно конкурувати на внутрішньому і зовнішньому ринках.
Нагадаємо, раніше Finance.ua писав, що Президент Володимир Зеленський планує підняти заробітні плати українців на рівень польських за час своєї каденції.

Довідка Finance.ua:

  • У 2019 р. розмір середньомісячної номінальної заробітної плати штатних працівників в столиці становив 15 776 грн і порівняно з 2018 р. збільшився на 16,5%.
  • Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій України в грудні 2019 року склала 12 264 грн.
  • Мінімальна зарплата в Україні з 1 січня 2020 року становить 4723 грн (близько 170 євро). Це на 550 грн вище, ніж у 2019 році.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас