Магазини Apple відновили роботу в Пекіні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Магазини Apple відновили роботу в Пекіні

Фондовий ринок
325
П’ять магазинів компанії Apple відновили свою роботу в Пекіні. Перший час вони будуть працювати зі скороченим робочим графіком. Багато інших закладів компанії, розташованих на території материкового Китаю, залишаться закритими, оскільки країна продовжує боротися зі спалахом коронавірусу. Магазини в Пекіні були відкриті лише після ретельної перевірки і відповідної дезінфекції.
Наразі Apple має 42 роздрібні магазини в материковому Китаї. Крім п’яти магазинів в Пекіні, компанія має сім в Шанхаї, п’ять в Цзянсу, чотири в Ляоніні, по три в Чжецзяні, Чунціні, Тяньцзіні, Гуандуні, по два в Шаньдуні, Фуцзяні, Сичуані, Хенані і один в Юньнані.
У повідомленні китайського веб-сайту My Drivers додано, що “офіційний сайт Apple також нагадує користувачам, що вони мусять вдягти маску і заходити до магазину після температурного тесту”.
Нагадаємо, що багато техногігантів призупинили свою діяльність у Китаї через епідемію коронавірусу. Наприклад, в кінці минулого місяця свій бізнес на території країни тимчасово згорнула Xiaomi.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас