Шевченко: Укргазбанк збільшив максимальну суму іпотечного кредиту до 5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шевченко: Укргазбанк збільшив максимальну суму іпотечного кредиту до 5 млн грн

Особисті фінанси
22
Укргазбанк розробив спеціальні умови кредитування українців на придбання житла на первинному та вторинному ринку нерухомості. Зокрема, Банк збільшив максимальну суму кредиту до 5 млн грн.
Наразі українці вже отримали понад 320 іпотечних сертифікатів на суму 183 млн грн. Найчастіше за новим житлом звертаються мешканці столиці, Харкова та Дніпра.
«Укргазбанк приділяє велику увагу саме іпотечному кредитуванню. Ми створили перший в Україні іпотечний офіс для того, аби власне житло стало доступним для більшості українських родин. Кредити на іпотеку ми надаємо у національній валюті, а забезпеченням за кредитом виступає нерухоме майно, що купується за рахунок кредиту. Максимальний термін кредитування 20 років, але за нашою статистикою, клієнти повертають кредит за 10 років. До речі, більше 40% заявок на іпотеку ми отримуємо від жителів столиці», – наголосив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
Придбати житло в кредит через іпотечний офіс Укргазбанку можна під 15,5% річних у гривні, причому без жодних комісій за оформлення. Перший власний внесок – від 20% від вартості житла.
Дізнатися про можливу суму іпотечного кредиту в Укргазбанку можна без зайвих візитів до банку, заповнивши заявку на сайті, а далі – отримати свій іпотечний сертифікат.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас