Jaguar зупинив випуск електромобілів через нестачу батарей (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar зупинив випуск електромобілів через нестачу батарей (фото)

Технології&Авто
2967
Jaguar призупинив випуск електромобілів Jaguar I-Pace, повідомила англійська газета The Times. Причина цього полягає в нестачі літій-іонних батарей.
За даними журналістів The Times, через тиждень, коли Jaguar отримає нову партію літій-іонних батарей, серійне виробництво I-Pace в Австрії продовжиться. Батареї ці робить завод південнокорейської компанії LG, розташований у Польщі.
Серійне виробництво електричного кросовера Jaguar I-Pace почалося в 2018 році. Він оснащується двома електромоторами загальною потужністю 400 к.с. і 696 Нм кр., і літій-іонною батареєю. Запас ходу досягає 377 км за циклом EPA, а за циклом WLTP – 470 км. Це дві різні системи вимірювання запасу ходу у електрокарів. Більш точна – WLTP.
У 2018 році у всьому світі продали 18 000 кросоверів Jaguar I-Pace. Досить велика цифра, враховуючи високу вартість I-Pace.
Jaguar зупинив випуск електромобілів через нестачу батарей (фото)
Jaguar I-Pace
Нагадаємо, що Jaguar I-Pace вже встиг отримати кілька престижних автомобільних нагород. Так, він виграв премію World Car of the Year 2019 року. Його також назвали «найліпшим автомобілем на планеті».
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас