У Раді з'явився проєкт Кабміну про зміни в закон "Про поштовий зв'язок" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді з'явився проєкт Кабміну про зміни в закон "Про поштовий зв'язок"

Казна та Політика
290
У Верховній Раді з’явився текст урядового законопроекту №3042 “про внесення змін до Закону “Про поштовий зв’язок”. Про це свідчать дані на сайті ВР.
Проєкт був зареєстрований в Раді 10 лютого, проте спочатку його текст був відсутній. Останній етап проходження документа – обробляється в комітеті.
Документом пропонується внести зміни до статей 1 та 2 Закону “Про поштовий зв’язок” в частині закріплення основного терміна у значенні “фельд’єгерського зв’язку” та “відомчий фельд’єгерський зв’язок у складі Збройних сил України”.
У проєкті визначено, що фельд’єгерський зв’язок (урядовий фельд’єгерський зв’язок, відомчий фельд’єгерський зв’язок у складі ВСУ) – складова частина поштового зв’язку України, призначена для прийому, обробки, перевезення та доставки (вручення) відправлень, що містять інформацію, яка становить державну таємницю, та/або службову інформацію, окремим категоріям користувачів.
Пропонується передбачити, що відомчий фельд’єгерський зв’язок у складі Збройних сил України – це приймання, обробка, перевезення та доставка (вручення) відправлень, що містять інформацію, яка становить державну таємницю, та/або службову інформацію користувачам у системі Міністерства оборони України у мирний час та особливий період.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України пропонує Верховній Раді ухвалити законопроєкт № 3042 “про внесення змін до Закону” Про поштовий зв’язок”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас