СГ "ТАС" виплатила близько 300 тис. грн за договором "Правильне КАСКО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила близько 300 тис. грн за договором "Правильне КАСКО"

Особисті фінанси
37
Злива, що стрімко переходить в крижаний дощ, а згодом в заметіль з мокрим снігом – що ж, зимова погода часто «обдаровує» нас несподіванками, щоправда, здебільшого не дуже приємними. Особливо коли всі ці «сюрпризи» спостерігаєш не з вікна теплої оселі, а в дорозі, тим більше перебуваючи за кермом. Саме «витівки» зими часто-густо стають причиною серйозних аварій на дорогах.
Різке погіршення погодних умов – несподіваний снігопад з хуртовиною – застало зненацька і одного з клієнтів Страхової групи «ТАС». Інцидент стався на трасі в Житомирській області. На слизькій дорозі його автомобіль Mazda 6 повело, водій не зміг впоратися з керуванням, в результаті чого допустив зіткнення з легковиком Audi, що рухався попереду. Внаслідок ДТП було пошкоджено передню частину Mazda: деформовано обидва крила, бампер, розбито блок-фари.
Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала її страховою подією та прийняла рішення про виплату автовласникові належного відшкодування в розмірі завданих йому збитків, що склали 297870 грн. Варто додати, що врегульовано вказаний страховий випадок було лише за тиждень з моменту ДТП – вже за сім днів гроші було перераховано на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт авто.
Зазначимо, що оперативні виплати є однією з беззаперечних переваг договору «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС»: збитки страхувальникам відшкодовуються впродовж 15 робочих днів за всіма випадками, окрім викрадення чи знищення транспортного засобу, в разі яких виплати здійснюються протягом 25 днів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас