Про зміни тарифних пакетів SMART на діючі UNEX. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про зміни тарифних пакетів SMART на діючі UNEX.

Особисті фінанси
15
Шановні клієнти!
Інформуємо про переведення обслуговування клієнтів банку з 01 квітня 2020р. з тарифних пакетів для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців SMART на діючі тарифи UNEX.
З метою приведення тарифів банку у відповідність до ринкових умов, поліпшення умов обслуговування клієнтів та дотримання банком високих стандартів якості наданих продуктів, АТ «ЮНЕКС БАНК» здійснює переведення клієнтів з тарифних пакетів SMART, що припиняють свою дію з 01 квітня 2020р. на діючі UNEX.
Клієнти, які раніше обслуговувалися за умовами тарифних пакетів SMART можуть самостійно прийняти рішення щодо обрання будь-якого тарифного пакету UNEX та повідомити Банк до 13 березня 2020р. (включно) про це рішення відповідним листом в довільній формі. Банк індивідуально для кожного клієнта розгляне це питання згідно затверджених процедур.
Клієнти, які до 13.03.2020р. (включно) не повідомлять Банк щодо наміру закрити рахунок, або не перейдуть на інший тарифний пакет, ніж запропонований Банком, Банк переведе клієнтів на наступні пакети:
- SMART online (з КПК Mastercard, з КПК Visa) на UNEX- Бізнес;
- SMART Підприємець (з КПК Mastercard, з КПК Visa) на UNEX-Підприємець;
- SMART freelancer (з КПК Mastercard, з КПК Visa) на UNEX-FREELANCE;
- SMART cash (з КПК Mastercard, з КПК Visa) на UNEX- Бізнес.
Звертаємо вашу увагу, що Клієнти переведені з тарифного пакету SMART на тарифний пакет UNEX не сплачують грошові кошти за зміну тарифного пакету.
Ознайомитися з умовами тарифних пакетів UNEX можна на офіційному сайті АТ «ЮНЕКС БАНК».
При виникненні питань звертайтесь до відділень банку, або Контакт-центру за телефонами: (044) 585 14 87 (за тарифами оператора), 0 800 500 686 (безкоштовно в межах України).
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас