Безвідсоткову кредитну пропозицію "Крижаний Бум" продовжено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безвідсоткову кредитну пропозицію "Крижаний Бум" продовжено

Особисті фінанси
89
Від життя потрібно брати все, що воно пропонує, а від зими сьогодення – тим паче! Що ж треба зробити, щоб відчути на собі всі «зимові принади»?
По-перше, необхідно змерзнути як цуцик, що дуже просто зробити. Особливо, коли зненацька прокинулась зима, а ти тільки звик, що навколо пахне весною. Потім – бажано прогулятися під падаючим снігом, наче у романтичній комедії. Бажано покататися на лижах чи санчатах, але це може бути чимось фантастичним цією зимою. А ось що просто зробити – так це отримати кредит готівкою «Крижаний Бум» від Юнекс Банку без відсотків на 3 місяці.
У зв’язку з продовженням холодів ми просто не могли не продовжити строк дії найпопулярнішого у цьому сезоні кредиту. Без додаткових платежів, без прихованих комісій – просто даємо гроші з «замороженими» відсотками на 3 місяці.
Які стартові умови готівкового кредиту «Крижаний Бум»?
  • Даємо до 200 000 грн прямо у руки без застави і поруки
  • На термін до 12 місяців (можливе оформлення на 36 місяців)
  • Початкова річна ставка 0,01% – безпрецедентна серед банків України
Заморозьте свої відсотки по кредиту до кінця зими!
Вище описана кредитна пропозиція функціонує на ринку вже декілька місяців і часто ми чуємо у відповідь: «А потім ці відсотки як розморозяться і впадуть тобі на голову.» Але ні, так наш кредит не працює. У ньому є прозорі умови на двох етапах дії:
  • Протягом 3 місяців ви не сплачуєте ні відсотків, ні прихованих комісій за ваш кредит. Просто повертаєте отримані гроші за ставкою 0,01% річних. Тобто, повернувши гроші за 3 місяці, ви не сплатите нічого зайвого
  • Після закінчення періоду у 3 місяці ви сплачуєте щомісячну комісію у розмірі 5% – конкурентна ставка на ринку
    За цей час пропозицією вже скористалися +1480 користувачів – приєднуйся до їх числа і встигни купити омріяні подарунки своїй другій половинці! http://credit.unexbank.ua/
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас