Американська компанія представила смарт-годинник для дітей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська компанія представила смарт-годинник для дітей

Технології&Авто
1080
Американська компанія Sprint представила “розумний” годинник WatchMeGo, який дозволяє батькам відстежувати місцезнаходження своїх дітей.
За словами представників компанії, пристрій WatchMeGo призначений для дітей у віці від 4 до 12 років, які можуть бути не зовсім готові до власних смартфонів. Крім відстеження місця розташування дитини, годинник може відправляти і отримувати голосові і текстові повідомлення в додаток на смартфонах батьків. Батьки можуть налаштувати сповіщення, щоб бути в курсі, якщо дитина, що носить WatchMeGo, залишає “певну зону безпеки”, наприклад, свою школу або район. У годинника також є кнопка SOS, яка буде відправляти негайні оповіщення батькам.
Американська компанія представила смарт-годинник для дітей
WatchMeGo
Для годинника WatchMeGo, який коштує 144 долари, потрібен тарифний план, який коштує близько 10 доларів на місяць. Він доступний на веб-сайті Sprint та в роздрібних магазинах. Годинники поставляються з додатком Kidomi, який включає в себе ігри та освітні програми для дітей. Вони оснащені циферблатом Gorilla Glass, акумулятором ємністю 400 мАг і водостійким корпусом.
У конкурентів Sprint Verizon і T-Mobile також є версії дитячих “розумних” годиннків/трекерів з аналогічними функціями, хоча Sprint – найдешевший варіант. GizmoWatch від Verizon продається за 179 доларів, а годинник Timex Family Connect, що працює в мережі T-Mobile, продаються за 192 долари.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас