27 лютого Citroen покаже новий електромобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

27 лютого Citroen покаже новий електромобіль

Технології&Авто
743
Citroen розмістив в Інтернеті тизер свого нового електромобіля. Офіційна презентація цієї новинки відбудеться 27 лютого.
Поки немає інформації про те, що за електрокар підготувала компанія Citroen. З тизеру неможливо навіть сказати, якої форми кузов у ​​неї буде. Французи тримають цю інформацію в строгому секреті.
Судячи з усього, цей електрокар не схожий на жодну модель в лінійці Citroen. Особисто нам він трохи нагадав концепт Ami One, який вперше показали в 2019 році. Ami One – це невеликий двомісний міський електрокар з запасом ходу в 100 км і з максимальною швидкістю 45 км/год. Так, запас ходу для сучасних електромобілів замалий. Однак, давайте врахуємо, що мова йде про сіті-кар. До того ж, у серійної версії, якщо вона з’явиться, запас ходу може бути більший.
Журналісти стверджують, що Citroen EV повинен буде конкурувати з електричним Smart Fortwo EQ. Незабаром ми дізнаємося, чи так це насправді.
Раніше повідомлялося, що з 19 грудня 2022 року по 7 січня 2023 року декілька електромобілів Citroen перетнуть пустелю Сахара. Це буде зроблено на честь 100-річного ювілею автомобільної подорожі Андре Сітроена пустелею Сахара.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас