"Очищаємо галузь від корупції": прем'єр повідомив про звільнення одіозних лісівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Очищаємо галузь від корупції": прем'єр повідомив про звільнення одіозних лісівників

Казна та Політика
528
Після виявлених порушень звільнено керівників лісгоспів у Харківській та Закарпатській областях, повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук на своїй сторінці у Facebook.
“Очищаємо лісову галузь від корупції – звільнено одіозних лісівників у Харківській та Закарпатській областях.
Майже місяць тому я поставив новому керівнику Держлісагентства пріоритетне завдання – провести кадрові чистки у відомстві, залишивши тільки порядних співробітників. За моїм дорученням у Держлісагентстві проводиться повний аудит діяльності, а головне – почався процес вичищення області від корупціонерів”, – зазначив голова уряду. За його даними, звільнений керівник Закарпатського управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга – численні скарги на нього підтвердилися, тому його звільнили в першу чергу з числа обласних керівників.
“Також вражаючими виявилися результати перевірки ДП “Гутянське лісове господарство” в Харківській області, яке очолював Віктор Сиса, який також вже звільнений. Обсяги незаконних рубок на підприємстві оцінені в 32 млн державних збитків. Борги підприємства – 30 млн. Фіктивні відомості про ідеальний фінансовий стан і закупівлю транспортних засобів без узгодження з Держлісагентством», – повідомив Гончарук.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас