Українці довірили 2,1 млрд грн Укргазбанку для захисту довкілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці довірили 2,1 млрд грн Укргазбанку для захисту довкілля

Особисті фінанси
28
З моменту запуску нового екологічного продукту УКРГАЗБАНКУ «ЕКО-депозит» українці розмістили на ньому 2,1 млрд грн своїх заощаджень. Програма створена для підтримки виключно проектів із захисту довкілля. А тому розміщених коштів вже достатньо для щорічного скорочення викидів СО2 на 65, 5 тис. тон, вироблення на 92, 8 млн кВт*год на рік більше «зеленої» електроенергії для потреб понад 38 тис. українських родин, а також щорічного заміщення використання викопного палива на 75100 Гкал для опалення понад 23 тис. квартир.
Загалом цієї суми вже достатньо для фінансування 55 енергоефективних проектів, що доводить: для вирішення екологічних проблем не обов’язково мати мільйонні статки, а навпаки – кожна гривня важлива і дієва. Крім того, про популярність програми серед клієнтів свідчить і статистика: ЕКО-депозиту з-поміж інших програм за час його дії віддали перевагу 70% вкладників УКРГАЗБАНКУ. Найбільше – у столиці, Львівській, Черкаській та Полтавській областях.
Нагадаємо, ЕКО-депозит можна відкрити на 1-24 місяці, зі ставкою 12%. Валюта розміщення – гривня, долари США та Євро. Виплату процентів передбачено в кінці строку або ж щомісячно.мммммм
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас