СГ "ТАС" здобула перемогу в номінації "Лідер ринку ОСЦПВ" рейтингу журналу "ТОП-100" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" здобула перемогу в номінації "Лідер ринку ОСЦПВ" рейтингу журналу "ТОП-100"

Особисті фінанси
49
29 січня в Києві пройшла церемонія нагородження найкращих
гравців фінансового ринку України за версією авторитетного журналу «ТОП-100». В заході, що мав назву «Фінанси. Опора бізнесу», взяли участь представники найбільших фінансових установ країни, профільних об’єднань, експерти з числа міжнародних компаній та провідних рекрутингових агенцій, численні журналісти.
І ось довгоочікувана мить – оголошення переможців! Компетентне журі визначило шістьох страховиків, які за підсумками минулого року досягли найкращих результатів за відповідними показниками. За словами генерального директора МТСБУ Володимира Шевченка, йдеться про справжніх лідерів ринку, яким довіряють свій страховий захист мільйони українців. Отже, до числа цих безперечних лідерів увійшла, звісно, й Страхова група «ТАС», здобувши переконливу перемогу в номінації «ОСЦПВ». Таким чином, лідерство компанії на ринку автоцивілки вчергове підтверджено престижною нагородою.
СГ "ТАС" здобула перемогу в номінації "Лідер ринку ОСЦПВ" рейтингу журналу "ТОП-100"
Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» вже впродовж тривалого часу утримує безперечне лідерство на ринку як за обсягом залучених за полісами ОСЦПВ платежів, так і за сумою виплачених за ними страхових відшкодувань.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас