Renault представила оновлене сімейство Megane - з'явився гібрид (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault представила оновлене сімейство Megane - з'явився гібрид (фото)

Технології&Авто
1140
Компанія Renault представила оновлене сімейство Megane. Найпомітнішими змінами стали поява гібрида Megane E-Tech і нової версії R. S. Line, яка замінить GT Line, а також нового мультимедійного комплексу з 9,3-дюймовим дисплеєм.
Візуально оновлений Renault Megane можна впізнати за повністю світлодіодними фарами Pure Vision, які доступні вже в “в базі”, новому передньому бамперу з “лезами” в бічних вставках, зміненими крилами, колесами нового дизайну, а також злегка підкоригованим малюнком ліхтарів.
Renault представила оновлене сімейство Megane - з'явився гібрид (фото)
У салоні змін більше: змінився блок управління кліматом, дисплей медіасистеми (9,3 дюйма замість семи) і вперше з’явилася 10,25-дюймова цифрова приладова панель. В оснащення моделі також увійшов покращений набір асистуючих систем Easy Drive. Він включає в себе адаптивний круїз, системи екстреного гальмування, контролю сліпих зон, утримання в смузі руху і стеження за станом водія.
Renault представила оновлене сімейство Megane - з'явився гібрид (фото)
Крім того, оновлений «Меган» пропонується з асистентом руху в пробці і по шосе, який активний на швидкостях до 160 кілометрів на годину. Моторна гамма Renault Megane складається з бензинових 1.0 TCe (120 сил) і 1.3 TCe (100, 115, 140 і 160 сил). Перші два двигуни працюють в парі тільки з шестиступінчастою “механікою”, мотор на 140 сил пропонується як з механічною коробкою передач, так і з “роботом”. 160-сильний агрегат поєднується тільки з семиступінчастою роботизованою трансмісією EDC.
Крім цього, в лінійці є дизель 1.5 BlueHDi потужністю 95 і 115 сил і гібридна силова установка E-Tech. Гібридний варіант заснований на “атмосфернику” 1.6, який доповнюють два електромотори, багаторежимна трансмісія без зчеплення і тягова батарея на 9,8 кіловат-години. Потужність силової установки – 160 кінських сил. На одній тільки електротязі Megane E-Tech може розігнатися до 135 кілометрів на годину і проїхати 50 кілометрів (WLTP). Ще одне нововведення – поява виконання R. S. Line. Воно прийде на зміну GT Line і буде ще більше запозичувати стиль повноцінних R.S.-версій.
Для 300-сильних Mégane R. S. І Mégane R. S. Trophy запланований той самий набір змін, що і для звичайних машин. Продажі оновленого “Мегана” в Європі почнуться влітку.
Renault представила оновлене сімейство Megane - з'явився гібрид (фото)
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас