Держмолодьжитло планує за 3-5 років забезпечити доступним житлом 50 тисяч сімей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держмолодьжитло планує за 3-5 років забезпечити доступним житлом 50 тисяч сімей

Казна та Політика
586
Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву у 2020 році планує створити електронний кабінет клієнта, а за 3-5 років – забезпечити доступним житлом не менше 50 тисяч сімей.
Про це заявив голова правління фонду Сергій Комнатний під час презентації звіту про роботу фонду.
“За дорученням прем’єр-міністра була створена робоча група під керівництвом міністра економіки, і зараз ми працюємо над концепцією комплексної державної житлової програми. Ми сподіваємося, що в найближчі кілька тижнів зможемо прийняти концепцію і після неї – комплексну програму забезпечення житлом окремих категорій громадян”, – сказав Комнатний.
“Ми ставимо собі амбітну мету: за три-п’ять років забезпечити доступним житлом не менше 50 тисяч сімей за допомогою різних фінансово-кредитних механізмів”, – додав він.
За його словами, програма передбачає узагальнення всіх існуючих в країні механізмів забезпечення житлом, вибір найоптимальніших, чітке визначення виконавців та джерел фінансування програм.
Також Держмолодьжитло планує розробити електронний кабінет для клієнтів.
“Ми хочемо створити електронний кабінет клієнта, де він з моменту подачі заявки до останнього платежу по кредиту зможе спілкуватися з представниками Фонду в онлайн-режимі. Сподіваюся, в наступному році ми зможемо досягти цієї амбітної мети. Це спростить для громадян можливість участі в програмах, а також знищить можливі корупційні ризики”, – розповів голова правління фонду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас