Google запустить сервіс попереджень про коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запустить сервіс попереджень про коронавірус

Фондовий ринок
1382
У зв’язку з тим, що випадки появи коронавірусу продовжують з’являтися в інших країнах по всьому світу, Google додала офіційні рекомендації з безпеки та іншу відповідну інформацію в початок своїх результатів пошуку для людей, які бажають дізнатися більше про спалах.
Google оголосив про це в четвер, 30 січня, після того як Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) офіційно оголосила про спалах коронавірусу як надзвичайну ситуацію в галузі Міжнародного громадського здоров’я.
Процес створення надійної інформації заснований на SOS Alerts, системі, запущеній компанією в 2017 році, щоб допомогти впоратися з антропогенною або природною кризою. Це означає, що тепер, якщо ви зайдете в Google для пошуку інформації, пов’язаної з коронавірусом, у верхній частині сторінки ви знайдете останні твіти ВООЗ, а потім посилання на організацію, що пропонує огляд поточного стану вірусу, консультативну інформацію та матеріали для запитань і відповідей. Нижче ви також знайдете розкривний список корисних порад з безпеки з посиланням на додаткові матеріали ВООЗ про те, як зменшити вплив і передачу низки захворювань, включаючи коронавірус.
Через велику кількість дезінформації в соціальних мережах та інших онлайн-каналах зусилля Google щодо виділення посилань на надійну інформацію повинні допомогти зацікавленим людям залишатися в курсі ситуації, що швидко розвивається. Інші корисні джерела, які використовують офіційну статистику, пов’язану зі спалахом коронавірусу, включають онлайн-трекер з центру системних досліджень та інженерії Університету Джона Хопкінса в Меріленді.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас