Державний аграрний реєстр запрацював у пілотному режимі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державний аграрний реєстр запрацював у пілотному режимі

Аграрний ринок
203
Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України запустило в пілотному режимі Державний аграрний реєстр для взаємодії агровиробників з органами державної влади.
Згідно з повідомленням на сайті міністерства в четвер, аграрний реєстр – це онлайн-сервіс, де зареєстровані агровиробники можуть подавати заявки на виправлення помилок в кадастрі, документи на отримання держпідтримки і перевіряти інформацію про себе в чотирьох реєстрах: Державний земельний кадастр, Реєстр юридичних і фізичних осіб, Реєстр прав і Реєстр тварин.
“Створити свій онлайн-кабінет можна не виходячи з дому. Для реєстрації необхідно перевірити наявність актуального електронного цифрового підпису (ЕЦП). Реєстрація безкоштовна і доступна всім аграріям, навіть якщо користувач не зареєстрований як сільськогосподарський виробник”, – зазначили в міністерстві.
Наразі мобільні бригади операторів допомагають бажаючим зареєструватися в шести пілотних областях – Київській, Черкаській, Одеській, Львівській, Волинській і Миколаївській областях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас