У Мережі з'явилися офіційні рендери розкладачки Galaxy Z Flip (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мережі з'явилися офіційні рендери розкладачки Galaxy Z Flip (фото)

Фондовий ринок
589
Оскільки виробники телефонів продовжують просувати нові складні форм-фактори, Samsung Galaxy Z Flip стає одним з найбільш розкручених пристроїв цього року.
Після успіху і уваги Galaxy Fold, Samsung Galaxy Z Flip вже перебуває під пильною увагою публіки, оскільки наближається дата його запуску. Останній набір витоків стався з WinFuture, де з’явилися офіційні зображення нового складаного смартфона Samsung. Аутлет має відмінну репутацію щодо випуску рендерів пристроїв до того, як вони потраплять в продаж, тому ці рендери виглядають досить багатообіцяюче.
У Мережі з'явилися офіційні рендери розкладачки Galaxy Z Flip (фото)
Концептуальні зображення, які ми бачили за останні кілька тижнів, були досить близькі до кінцевого продукту (ті, що базувалися на витоках і чутках), але ці рендери, безумовно, більше схожі на Samsung. Починаючи з екрана, ми бачимо пластикову рамку Galaxy Fold навколо дисплея.
Пам’ятайте, що ця панель була покращена після початкового відкликання Galaxy Fold – пластикова захисна плівка для дисплея від Fold була пізніше заправлена ​​під цю пластикову накладку, тому користувач не буде її випадково знімати. Згідно зі звітом, екран розгортається до 6,7-дюймового дисплея з досить високим співвідношенням сторін – 22:9. Samsung, як повідомляється, називає це дисплеєм “Infinity Flex”. Очікується, що його роздільна здатність буде Full HD + з підтримкою HDR +. Тим часом ця селфі-камера імітує виріз Infinity-O на Galaxy Note10.
Телефон відкривається вільно завдяки дизайну петлі. Його можна використовувати з регулюванням від 70 до 110 градусів, і Samsung, як повідомляється, стверджує, що його можна легко покласти на стіл. Нижня половина екрану має два виступи, де дві пластикові накладки спираються одна на одну, щоб не допустити зіткнення дисплея при занадто сильному закритті.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас