Seat представила Leon четвертого покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Seat представила Leon четвертого покоління (фото)

Технології&Авто
984
Компанія Seat представила модель Leon четвертого покоління. Новинка стала набагато просторішою, змінилася в салоні, обзавелася гібридними версіями і зуміла зберегти стильний екстер’єр.
На презентації показали хетчбек і універсал, причому обидва типи кузова відразу будуть доступні до замовлення зі спортивним пакетом FR.
Seat Leon зберіг вірність архітектурі MQB, отже найближчими “родичами” моделі залишаються Volkswagen Golf і Skoda Octavia. При цьому він значно більший за “Гольф”: різниця в довжині кузова досягла 84 міліметрів, а за колісною базою іспанські хетчбек і універсал наздогнали “Октавію” — між осями аж 2686 міліметрів. Найсильніше збільшилася довжина універсала Leon Sportstourer – у порівнянні з попередником відстань від бампера до бампера зросла на 93 міліметри, пише motor.ru. Leon позиціонується як найбільш «молодіжна» модель в гольф-класі і дизайнерам Seat вдалося створити впізнаваний і сміливий образ. Особливість сімейства – особливий малюнок оптики.
Seat представила Leon четвертого покоління (фото)
Leon
Діодні фари входять в базову комплектацію, а за доплату «Леони» можна оснастити матричними. Концепція салону ідентична Volkswagen Golf і Skoda Octavia: віртуальна 10,25-дюймова приладова панель без можливості зміни графіки увійшла в стандартне оснащення, фіксований селектор автоматичної трансмісії поступився місцем електронному джойстику.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас