Чиновники отримали величезні зарплати під Новий рік (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники отримали величезні зарплати під Новий рік (інфографіка)

Казна та Політика
3081
Нещодавно міністр освіти і науки Ганна Новосад скаржилася, що на 36 тисяч гривень зарплати вона не зможе утримувати дитину. Пані Новосад необхідно просто змінити міністерство.
Як ідеться в сюжеті програми “Гроші”, є одне таке таємне і дуже вигідне, де міністри і їхні заступники отримали під ялинку зарплату в десятки разів вищу від офіційної! А головне, за що.
Журналісти знайшли 5 щасливчиків Кабміну і запитали, за що їх так любить Дід Мороз і наш бюджет. Міністерство культури та спорту розпочало рік з досягнень. Ось тільки не з культурних чи спортивних, а фінансових. Керівництво міністерства напреміювало себе на кілька мільйонів гривень. Перший заступник міністра культури Анатолій Максимчук тільки за грудень отримав 405 тис грн. І це найвища заробітна плата серед усіх міністерств.
Чиновники отримали величезні зарплати під Новий рік (інфографіка)
П’ятірку найдорожчих у грудні 2019 року чиновників замикає державний секретар Міністерства соціальної політики Олена Богачова. Чиновниця з міністерства, яке опікується українськими пенсіонерами, отримала 336 тис грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас