Microsoft допоможе Google поліпшити управління вкладками в Chrome — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft допоможе Google поліпшити управління вкладками в Chrome

Фондовий ринок
738
Нещодавно корпорація Microsoft представила новий браузер Edge на базі движка Chromium. І як виявилося, не тільки Microsoft отримує вигоду зі співробітництва з Google в цьому напрямку. Компанія також пропонує і власні рішення, які незабаром можуть з’явитися в Chrome.
Зокрема, йдеться про систему управління вкладками в браузері. В Edge є функція, що дозволяє переміщати кілька вкладок в інше вікно. І тепер Microsoft допомагає перенести її безпосередньо в Chromium і Chrome. Microsoft вже передала код, необхідний для внесення змін в движок Chromium, додавши тим самим підтримку переміщення декількох вкладок в нове вікно з контекстного меню вкладок.
Це перша явна зміна, орієнтована на кінцевих користувачів, яку Microsoft надала для Chromium. Всього ж за минулий рік компанія зробила понад 1000 таких передач коду.
Можна очікувати появи відповідних змін у щоденних збірках браузера Chrome Canary. Але Microsoft також вносить зміни в проект Chromium, щоб поліпшити легкість використання, продуктивність і сумісність для обох браузерів Edge і Chrome.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас