ФК Dinero збільшує ефективність офлайн-обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФК Dinero збільшує ефективність офлайн-обслуговування

Особисті фінанси
5
DINERO є одним із найбільш прогресивних гравців на ринку онлайн-кредитування. Оформити заявку на сайті компанії можна у рекордно короткі строки — до 5 хвилин і після швидкого схвалення – миттєво отримати необхідні фінанси на картку. Проте доступ до інтернету є не у всіх і не завжди. Крім того, люди старшого віку часто віддають перевагу особистому спілкуванню із консультантами та з обачністю ставляться до онлайн-послуг.
Саме тому в минулому році ФК DINERO приділила особливу увагу розвитку офлайн-обслуговування клієнтів. Компанія розширила мережу представництв для того, щоби вигідні позики стали доступними для всіх зацікавлених клієнтів. Тільки в 4 кварталі 2019 року з’явилося 6 нових інформаційно-консультаційних центрів (ІКЦ) компанії у Києві та Дніпрі.
«Не дивлячись на відкриття нових ІКЦ, фокус розвитку DINERO спрямований на онлайн-аудиторію. — Розповідає генеральний директор ФК DINERO Ілля Веселий. — Інформаційно-консультаційні центри — це необхідні «форпости» онлайн-компанії в офлайн-просторі. Там всі бажаючі можуть навчитись користуватися сучасним функціоналом наших онлайн-сервісів і відчути всі переваги продукту. Оцінивши його зручність і простоту, клієнти, які традиційно обслуговувались офлайн, змінюють своє бачення і з часом перетворюються на онлайн-клієнтів DINERO».
Переваги онлайн-сервісу поширюються і на укладання договорів між позичальником та кредитором. При оформленні всіх позик DINERO використовує договори про фінансові послуги в формі електронного документу. Цей формат є зручним як для компанії, так і для клієнта, бо він значно скорочує час оформлення позики та знімає необхідність роздруковувати великий пакет документів. Кожен клієнт має доступ до свого екземпляру договору в Особистому кабінеті користувача й електронній скриньці, може зберегти його або роздрукувати.
«Ми досліджували це питання та виявили, що для клієнтів є зручним саме такий формат взаємодії. — Коментує заступник генерального директора з операційної діяльності DINERO Святослав Кононський. — Укладені офлайн угоди часто губляться, а тепер клієнти завжди мають можливість завантажити примірник свого договору. Так ми, по-перше, зменшуємо бюрократизацію фінансових послуг, а по-друге, залишаємося відкритими в будь-який момент взаємодії з клієнтом».
Утім, DINERO йде назустріч і тим клієнтам, які мають потребу в завіреному примірнику угоди. Клієнти можуть особисто звернутися в офіс компанії або зробити письмовий запит, щоб отримати поштою завірену копію договору. Так, упродовж 4 кварталу 2019 року компанія DINERO відправила 120 документів про надання фінансових послуг.
У DINERO акцентують увагу: компанії нічого приховувати від клієнтів. Тільки максимально прозорі відносини зі споживачами збільшують рівень довіри та призводять до довготривалої співпраці.
ФК DINERO вважає за необхідне, щоб усі без виключення клієнти отримували однаково якісні послуги. Крок за кроком компанія оптимізує процес оформлення позики та зробить обслуговування клієнтів як в онлайн-, так і в офлайн-сегменті мікрофінансових позик максимально простим.
Кожен обирає те, що йому зручніше: оформити заявку на сайті https://www.dinero.ua/ або звернутися в один із численних інформаційно-консультаційних центрів ФК DINERO в Україні. Але отримати швидкі гроші на вигідних умовах від DINERO можуть абсолютно всі.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас