Українська МФО Мілоан розповіла про те, як кредитуватися безпечно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська МФО Мілоан розповіла про те, як кредитуватися безпечно

Особисті фінанси
666
Українська МФО Мілоан розповіла про те, як кредитуватися безпечно
Наприкінці 2019 року українська МФО Мілоан показала справжню турботу про своїх клієнтів — нову схему пролонгації, яка здатна зробити процес кредитування для українців максимально свідомим і безпечним.
 
В Miloan розповіли як брати кредити безпечно
Експерти компанії Мілоан після проведення внутрішніх досліджень виявили декілька факторів, які впливають на безпеку кредитування:
  • легальність діяльності компанії, актуальність ліцензій і т.д.;
  • системи безпеки і захисту даних клієнтів усередині анкети;
  • договір кредиту з пунктами про нерозголошення інформації;
  • прозора схема нарахування відсотків;
  • вигідна система пролонгації.
Як не дивно, пролонгація виявилася одним з ключових пунктів в даному списку, тому що в зв’язку з кризою почали з’являтися клієнти, які йдуть в “нескінченну пролонгацію”. Такі люди постійно сплачують суму відсотків, продовжуючи позику, але до приходу нового терміну, якщо знову не можуть погасити, платять компанії рівно таку ж суму. Цикл повторюється багато разів та деякі клієнти так і не можуть погасити онлайн кредит, залишаючись у борговій ямі, сплачуючи кожного разу однакову суму.
 
У чому принцип нової пролонгації Мілоан?
Компанія запропонувала своїм клієнтам просте рішення даної проблеми. Тепер при пролонгації клієнт сплачує суму, яка складається не тільки з відсотків. Туди входить частина тіла кредиту, частина ставки, а також невелика фіксована комісія за послугу.
Таким чином, при кожному оформленні продовження боргу клієнт зменшує й суму своєї позики. Далі відсотки нараховуються вже на менше тіло кредиту. Відповідно, сума процентів також знижується.
Пролонгація вже не зможе стати нескінченною, тому що клієнт раз за разом поступово погасить свій борг повністю, просто купуючи продовження позики. Вигідна пролонгація допомагає клієнтам уникнути прострочення і взяти кредит онлайн в будь-якій компанії з чистою кредитною історією буде набагато простіше.
Команда Miloan дуже сподівається, що таке нововведення допоможе мікрофінансовим компаніям отримати більше довіри клієнтів, а позичальникам — не потрапляти у прострочення, не псувати свою кредитну історію, а користуватися мікропозиками максимально безпечно.
Цікаво: на початок 2020 року переваги нової пролонгації відзначили вже більше 83% клієнтів компанії.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас