Будинки Укрбуду: Київміськбуд розпочав процес інвентаризації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будинки Укрбуду: Київміськбуд розпочав процес інвентаризації

Фондовий ринок
2282
Передача об’єктів “Укрбуду” в управління “Київміськбуду” відбувається за наміченим графіком. На сьогоднішній день триває процес інвентаризації та підрахунків.
Про це повідомили в “Київміськбуді”.
“Проведено інвентаризацію всіх залишків, всіх недоплат. Як по житлових, так і по нежитлових, і по паркінгах. Є повний акт звірки між ФФБ (Фонд фінансування будівництва. – Ред.) і “Укрбудом”. На сьогоднішній день ми знаємо кількість грошей, яку зможемо отримати від продажу решти непроданих активів”, – заявили в компанії.
На даному етапі проводиться технічна інвентаризація кожного об’єкта, кажуть в “Київміськбуді”. Виконується дефектний акт щодо незавершених робіт. Він дасть можливість зрозуміти, скільки грошей потрібно витратити на кожен об’єкт і загалом, щоб закінчити проекти, які продавалися “Укрбудом” (що почали й не почали будуватися).
“Ми хочемо звести баланс. Паралельно ми беремо участь у внесенні правок до положення КМДА від 19.12.2019р. №460/8033 про сплату пайових внесків, щоб звільнити від них всі об’єкти “Укрбуду”, – повідомили в холдинговій компанії.
Паралельно в “Київміськбуді” працюють над зняттям арештів з ділянок “Укрбуду”.
“Ведуться переговори з ДІУ (Державна іпотечна установа. – Ред.) про виділення коштів для завершення будівництва даних об’єктів. Готуються акти прийому-передачі. 5 вже перебувають у процесі підписання між замовниками та підприємствами “Укрбуду”, – кажуть забудовники.
В “Київміськбуді” запевнили інвесторів, що добудова будинків “Укрбуду” і зведення їхніх власних об’єктів ніяк одне на одного не вплинуть.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас