Sony готує перший в світі смартфон з екраном 4К і підтримкою 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony готує перший в світі смартфон з екраном 4К і підтримкою 5G

Технології&Авто
954
Інтернет-джерела повідомляють про те, що майбутній флагманський смартфон Sony Xperia отримає унікальний набір технічних характеристик, яких поки що не має жоден апарат на комерційному ринку.
Майбутня новинка буде представлена 24 лютого на виставці мобільної індустрії Mobile World Congress (MWC) 2020 в іспанській Барселоні.
Повідомляється, що смартфон вперше в галузі отримає дисплей формату 4K і підтримку мобільних мереж п’ятого покоління (5G). Більш того, 4к-панель вперше буде сусідити з процесором Snapdragon 865.
Якщо вірити наявній інформації, розмір дисплея складе 6,6 дюйма по діагоналі, співвідношення сторін – 21:9. Розробник застосує екран OLED з підтримкою HDR.
Роботу в мережах 5G забезпечить модем Snapdragon X55, сумісний з неавтономною (NSA) і автономною (SA) архітектурами.
Sony готує перший в світі смартфон з екраном 4К і підтримкою 5G
Стверджується, що в тильній частині корпусу смартфона розташується четверна камера. Її передбачувана конфігурація така: основний сенсор з 48 млн або 64 млн пікселів, 12-мегапіксельний блок з ширококутною оптикою, 12-мегапіксельний телефотомодуль і сенсор ToF.
Поки що немає визначеності з приводу назви апарату: висловлюються різні версії — Xperia 1.1, Xperia 0 і Xperia 1 Premium. Натомість відома ціна – понад 850 доларів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас