Чиновники розповіли, як і коли будуватимуть Велику кільцеву дорогу навколо Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники розповіли, як і коли будуватимуть Велику кільцеву дорогу навколо Києва

Казна та Політика
1466
Київська обласна державна адміністрація розпочала роботу над пошуком шляхів реалізації проекту Великої кільцевої автомобільної дороги.
Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов.
Повідомляється, що в середині січня відбулася нарада з питання активізації та шляхів реалізації проекту Великої кільцевої.
ВКАД – це пріоритет у розвитку інфраструктури не міського і навіть не регіонального, а національного рівня. Ухвалення на державному рівні рішень про передачу і вилучення земельних ділянок у власність під будівництво ВКАД прискорить всі пов’язані з цим проектом процеси”, – заявив Чернишов.
“За рахунок швидкісного і комфортного об’їзного маршруту дороги столиці будуть розвантажені від транзитного транспорту. А це означає підвищення безпеки дорожнього руху в місті та покращення екології через зменшення викидів в атмосферу”, – зазначив Чернишов.
Про можливі терміни початку робіт і реалізацію такого проекту прес-служба КОДА не повідомляє.
“Завдяки ВКАД буде спрощено сполучення в приміській зоні Києва. Це особливо актуально для районних центрів, через які буде проходити траса. Реалізація цього проекту забезпечить створення до 30 тисяч робочих місць на період будівництва ВКАД і розвиток придорожньої інфраструктури”, – повідомив Андрій Лісовик, заступник глави КОДА.
Зазначається, що будівництво ВКАД позитивно вплине на збереження вулично-дорожньої мережі Києва, яка не розрахована на значні вагові навантаження і потребує значних фінансових затрат на її відновлення.
Чиновники розповіли, як і коли будуватимуть Велику кільцеву дорогу навколо Києва
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас