Гончарук розповів, що має стати "релігією" в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук розповів, що має стати "релігією" в Україні

Казна та Політика
3016
Головний ресурс 21 століття – це інформація і репутація, завдяки чому новий уряд збирається відновити репутацію України на світовій арені і зруйнувати інформаційні бар’єри всередині країни. Про це сказав прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в інтерв’ю для видання The Report Company у співпраці з Newsweek.
“Ми повинні розуміти, що головний ресурс 21 століття – це інформація і репутація, а не нафта або природний газ. Якщо у вас хороша репутація, ви заслуговуєте на довіру і можете мати доступ до всіх ресурсів, які побажаєте. Це те, що відрізняє так звані “розвинені країни” від України – у них є більш надійні ресурси. Причина, чому ми відрізняємося, дуже проста: ніхто не довіряє Україні”, – сказав прем’єр.
Тому, за його словами, однією з цілей нового уряду є “відновлення довіри до нашої країни”.
“Ще є інформація. Я вважаю, що інформаційні бар’єри також завдають нам шкоди. Інформація повинна бути відкритою, а відкриті дані повинні стати нашою релігією. Це створює прекрасні можливості для розвитку нашої економіки. Відкрита інформація дає інвесторам можливість планувати свою діяльність і проекти на майбутнє, і це те, що дуже розширює можливості людей. Я думаю, що Україна може бути провідною країною в цьому процесі з розширення прав і можливостей”, – додав Гончарук.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас