"Банк Альянс" присвоєно найвищий рівень рейтингу кредитоспроможності і надійності депозитних вкладів - НРА Рюрик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Банк Альянс" присвоєно найвищий рівень рейтингу кредитоспроможності і надійності депозитних вкладів - НРА Рюрик

Особисті фінанси
95
Національне рейтингове агентство «Рюрік» підтвердило АТ «Банк Альянс» довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні uaААА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний», а також визначило рейтинг депозитів банку на рівні r5-.
Дані рейтингів були оголошені на засіданні Рейтингового комітету агентства 9 січня 2020-го року.
Позичальник з рейтингом uaAАА характеризується найвищою кредитоспроможністю у порівнянні з іншими українськими позичальниками.
Прогноз «стабільний» вказує на відсутність передумов для зміни рівня рейтингу в найближчій перспективі.
Рівень рейтингу надійності депозитних вкладів r5- є показником найвищої надійності. Це означає, що «БАНК АЛЬЯНС», у порівнянні з іншими банками України – надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів. Вірогідність повернення вкладів – дуже висока.
При проведенні рейтингової оцінки використовувалася Національна рейтингова шкала, затверджена відповідною постановою Кабінету Міністрів України. Визначення рівня кредитного рейтингу здійснювалося на основі спеціально розробленої авторської методики з урахуванням вимог чинного українського законодавства та міжнародних стандартів.
Для рейтингової оцінки окремі якісні та кількісні показники Банку порівнювалися з середніми показниками по банківській системі України та з відповідними показниками банків-аналогів з бази даних НРА «Рюрік».
Ключові фактори, згідно з якими проводилася рейтингова оцінка позичальника «БАНК АЛЬЯНС», це – прийнятна концентрація клієнтського кредитного портфеля за основними позичальниками й диверсифікація пасивних операцій Банку; достатні показники ефективності діяльності, висока якість клієнтського кредитного портфеля та наявність продуманої комплексної стратегії розвитку. З повним переліком показників оцінки можна ознайомитися на сайті НРА «Рюрік».
Банк Альянс – частина вашої команди.
"Банк Альянс" присвоєно найвищий рівень рейтингу кредитоспроможності і надійності депозитних вкладів - НРА Рюрик
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас