Середній бізнес підтримує реформи - Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Середній бізнес підтримує реформи - Зеленський

Фондовий ринок
1065
Представники середнього бізнесу підтримують рішення нинішньої влади, спрямовані на прозорість процесів в економіці.
Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю журналу Newsweek.
“Якщо ви поговорите з представниками середнього бізнесу – не з олігархами або невеликими компаніями, які не платять податки, – ви виявите, що вони підтримують наші рішення, тому що ми рухаємося до прозорості. Що дійсно важливо, так це те, що ми припинили контрабанду, і це може викликати ускладнення для малих підприємств, які не хочуть проходити митні процедури і платити податки, коли вони намагаються отримати певні товари. Але прозорість означає, що кожен повинен платити податки і жити за законом”, – сказав Зеленський.
Він також наголосив, що нова влада прагне знищити монополії, існуючі, наприклад, в газовому секторі і виробництві спирту.
Президент переконаний, що в Україні більше не буде такого високого рівня корупції, як раніше.
“Протягом багатьох років люди по всьому світу чули про корупцію в Україні, а інвестори діють на емоціях. Тому ми здійснюємо зміни. Перш за все, в судовій системі, щоб інвестори бачили, що їхні інвестиції будуть захищені. Я родом з бізнесу і розумію інвесторів. Я можу обіцяти, що у нас ніколи не буде такого рівня корупції, і ми зробимо великі кроки до прозорості”, – зазначив він.
Зеленський також зазначив, що зараз вдалий момент для інвестицій, оскільки на ринках і в приватизованих секторах ціни низькі, а влада буде видавати ліцензії на роботу в багатьох сферах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас