МАУ "планує закрити рейс у Бангкок по завершенні туристичного сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ "планує закрити рейс у Бангкок по завершенні туристичного сезону

Фондовий ринок
721
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (“МАУ”) планує закрити рейс у Бангкок по завершенні туристичного сезону через його збитковість, про це в інтерв’ю інтернет-порталу LB.UA заявив президент МАУ Євген Дихне.
“Бангкок ми напевно закриємо. Зараз ми літаємо туди вже в збиток. Просто вивозимо пасажирів, які купили заздалегідь квитки. Зараз сезон відпочинку, і ми просто повинні довиконати зобов’язання перед масовим туризмом. Після цього періоду цей напрямок ми закриємо”, – зазначив він.
Збитковість рейсів МАУ в зазначеному напрямку пов’язана з тим, що облітати Перську затоку для авіакомпанії економічно невигідно.
За словами Дихне, виконання рейсів у Дубай також під питанням.
“Як його виконувати, яким повітряним судном? Ми “дев’ятисоткою” (мається на увазі Boeing 737-900 – ІФ), найважчою, не долітають туди без посадки. Зараз сісти можна в Ларнаці або в Анталії на дозаправку. Варіанти є, якщо ми знайдемо їх доцільними. Нам же ще потрібно конкурувати з тими, хто не облітає цей район”, – підкреслює президент МАУ.
За його словами, рейси до Пекіна авіакомпанія може відновити тільки в разі, якщо зможе повернутися до первісного маршруту, який не передбачає обльоти великих територій.
Як повідомлялося, з 16 листопада 2019 року МАУ в зв’язку з негативною рентабельністю припинила польоти в Амман, Мінськ і Ригу і призупинила польоти до Пекіна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас