ТАС24 Бізнес знову знизив вартість кредитів для малого та середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес знову знизив вартість кредитів для малого та середнього бізнесу

Кредит&Депозит
135
ТАС24 Бізнес знову знизив вартість кредитів для малого та середнього бізнесу
З 10 січня 2020 року перший онлайн-банк для малого та середнього бізнесу ТАС24 Бізнес зменшив вартість кредитів для представників МСБ.
Здешевлення відбулося в найпопулярнішому продукті – Кредиті на Розвиток Бізнесу. Майже в 10 разів зменшилась комісія за видачу заставних Кредитів на Розвиток Бізнесу — з 2,9% до 0,3%, і більш ніж на третину знизилась комісія за видачу беззаставних Кредитів на Розвиток Бізнесу – з 2,9% до 1,9% від суми кредиту.
«Ми розуміємо, наскільки важлива вартість кредитного ресурсу для наших підприємців. Адже без інвестицій швидке зростання майже неможливе. Тому ми використовуємо всі можливості для зниження вартості кредитування. І в першу чергу ми покращуємо Кредит на Розвиток Бізнесу — наш флагманський продукт, який користується найбільшим попитом як серед юридичних осіб, так і серед ФОПів. Адже робити кредитування малого та середнього бізнесу доступним, швидким та зручним – місія нашого банку», — коментує Сергій Бочаров, керівник ТАС24 Бізнес, першого онлайн-банку для малого та середнього бізнесу.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас