У США готують до випуску круглий смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США готують до випуску круглий смартфон

Технології&Авто
722
Американська компанія вирішила випустити концептуальний смартфон Cyrcle, який матиме незвичайну для мобільних телефонів круглу форму.
Про це повідомляє Cnet.
Зазначено, що компанія збирається представити новинку в світі прямокутних гаджетів вже в першому кварталі 2021 року, її вартість становитиме $700.
Відомо, що ранню модель телефону було представлено ​​ще в 2016 році, але відтоді Cyrcle отримав 4G LTE і поліпшив апаратну частину телефону, зберігши при цьому оригінальну форму, яка рідко зустрічається в телефонній індустрії.
Як зазначається, пристрій працює під управлінням Android 9 і має сенсорний дисплей діаметром 3,45 дюйма. Водночас, розробники зізнаються, що деякі програми, включаючи ігрові, доведеться видозмінити, щоб пристосувати до круглій формі телефону.
За словами генерального директора Cyrcle Христини Сайр, ґрунтуючись на відгуках користувачів, компанія збереже квадратний інтерфейс популярних додатків і зменшить його, щоб вмістити в круглу рамку.
Повідомляється, що смартфон також обладнаний двома 13-мегапіксельними камерами на передній і задній панелях, двома SIM-картами і подвійним роз’ємом для навушників.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас