Неофіційно працевлаштованих позбавлять субсидії - законопроєкт "Про працю" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Неофіційно працевлаштованих позбавлять субсидії - законопроєкт "Про працю"

Казна та Політика
9747
Якщо суд доведе, що людина працювала неофіційно і отримувала субсидію, то право на таку субсидію заберуть. Такі зміни передбачає законопроєкт “Про працю”.
Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов у FACEBOOK.
“В кількох містах повісили плакати з критикою нового законопроекту про працю. Що саме критикують на цьому плакаті? Це написано маленьким шрифтом внизу”, – зазначає міністр.
За словами Милованова, сьогодні багато людей працюють неофіційно і не показують свій справжній високій дохід, щоб додатково отримати субсидію.
“Це неправильно. Це несправедливо. Бо субсидії платимо ми всі з вами, через податки. І субсидії мають отримувати ті, хто є матеріально незахищеними. Комусь не подобається, що тепер буде складніше обманювати державу та суспільство і ховати свій дохід”, – написав міністр.

Довідка Finance.ua:

  • Нещодавно на сайті Верховної Ради опублікували проєкт “Закону про працю” №2708, яким вносятся зміни до деяких кодексів та законів України.
  • 13 грудня 2019 року Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №1233, що передбачає зниження штрафів за порушення трудового законодавства.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас