Зміни в складі Правління Альфа-Банку Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни в складі Правління Альфа-Банку Україна

Особисті фінанси
48
Згідно з рішенням Наглядової ради Альфа-Банку Україна до складу Правління внесено зміни. З 28 грудня 2019 року до складу Правління введено Світлану Черкай, директора з продажу та дистрибуції Альфа-Банку Україна.
У складі Правління Світлана Черкай відповідатиме за продажі та дистрибуцію, перехресні продажі, а також за розвиток приватного банкінгу під брендом A-Club.
Світлана Черкай працює в банківській сфері вже понад 20 років і володіє глибокою професійною експертизою в області роздрібних продажів. До того як приєднатися до команди Альфа-Банку Україна у вересні 2014 року, Світлана обіймала посади директора з продажу та члена правління в «Піреус Банку МКБ», очолювала роздрібний бізнес і входила до складу правління «Ерсте Банку», працювала на керівних посадах в банку «Аваль».
Світлана Черкай здобула вищу освіту в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю «Фінанси і Кредит». З 2008 по 2010 рр. проходила навчання за спеціальною програмою розвитку топ-менеджменту Інституту економіки та бізнесу (м. Відень, Австрія).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас