Приріст портфеля гривневих депозитів ПУМБ склав 3 млрд з початку року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приріст портфеля гривневих депозитів ПУМБ склав 3 млрд з початку року

Кредит&Депозит
48
З початку року українці збільшили обсяг своїх заощаджень в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) на 3 млрд гривень – саме стільки склав приріст портфеля гривневих депозитів станом на 26 грудня 2019 року. Портфель депозитів (строкові і депозити на вимогу) фізичних осіб в гривні складає 8,160 млрд грн
Лише за листопад-грудень приріст гривневого депозитного портфеля склав більше 1 млрд грн., що перевищує приріст за весь 2018 рік.
«Понад 85% клієнтів ПУМБ перерозміщують свої депозити в банку на новий термін. І за кілька останніх місяців цей показник зріс. Це легко пояснити: згідно з прогнозами НБУ облікова ставка буде знижуватися, а разом з нею буде зменшуватися дохідність депозитів. Відкриваючи річний депозит зараз, можна «зафіксувати» дохідність на рік і отримувати щомісячний прибуток з вкладу. Також суттєво зросла кількість нових клієнтів, які вперше відкрили депозит в ПУМБ. Вони обирають банк за вигідну депозитну ставку до 16% річних в гривні, надійність та високий сервіс», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.
Найбільшою популярністю в клієнтів ПУМБ користуються класичні строкові депозити на рік. Флагман – депозит «Дохідний» зі ставкою до 16% річних в гривні. Саме цей депозит вибирає кожен другий клієнт ПУМБ завдяки високій прибутковості. Відкрити депозити в ПУМБ можна як у відділеннях, так і в мобільному банкінгу ПУМБ Online.
Депозитний портфель ПУМБ у всіх валютах станом на 26 грудня 2019 року становить 15,028 млрд грн.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас