Смартфони на Android 11 зможуть записувати відеофайли розміром понад 4 ГБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони на Android 11 зможуть записувати відеофайли розміром понад 4 ГБ

Технології&Авто
748
Смартфони, що працюють під управлінням операційної системи Android, не можуть записувати відеоролики розміром більш ніж 4 ГБ.
Про це пише ixbt.com.
Як повідомляє джерело, це повинно змінитися в наступному році з виходом Android 11.
Це обмеження стає для багатьох творців контенту все більш дратівливим, тому що зараз на ринку представлено багато смартфонів, які дозволяють записувати відеоролики з роздільною здатністю 4K. Ніхто не здивується, якщо найближчим часом з’являться смартфони з підтримкою відеозапису у роздільності 8K. Подібні ролики займають дуже багато місця. Зараз, якщо файл перевищує 4 ГБ, додаток камери продовжує записувати відео, але зберігає його у файл. У підсумку в Галереї можуть перебувати кілька файлів, які, за задумом, повинні були бути частиною одного ролика. Це не дуже зручно.
Учасники XDA Developers розкопали у вихідному коді Android підтвердження того, що Google дозволить користувачам створювати відеофайли розміром більш ніж 4 ГБ в наступній номерній версії Android. Якщо компанія буде дотримуватися попередніх часових рамок, перша бета-версія повинна з’явитися десь у березні 2020.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас