LG анонсувала гаджет для вирощування рослин (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG анонсувала гаджет для вирощування рослин (фото)

Технології&Авто
1281
Часом компанії випускають насправді незвичайні і навіть дивні гаджети. Одним з них став поки що неназваний прилад від LG, призначений для створення невеликого городу в домашніх умовах.
Прилад, назви якому LG поки що не дала, зовні нагадує холодильник. За бажання його навіть можна вбудувати в шафу, щоб приховати присутність пристрою в інтер’єрі. Всередині у нього кілька полиць, на які поміщаються рослини.
Ті, хто мав справу з городом або хоча б домашніми рослинами, знають, що для нормального росту і розвитку зелені необхідні відповідні кліматичні умови та догляд. Якраз цю проблему і вирішує гаджет LG. Усередині нього створюється ідеальна обстановка для життя рослин. Це досягається шляхом регуляції світлодіодного підсвічування, циркуляції повітря і контролю за подачею води – все це автоматично налаштовується відповідно до температури, часу доби та інших умов.
LG анонсувала гаджет для вирощування рослин (фото)
Подача води розраховується таким чином, щоб запобігти появі неприємних запахів і цвілі всередині шафи. Крім того, передбачено мобільний додаток, через який можна стежити за станом рослин всередині і отримувати рекомендації по догляду за ними.
Додаткові подробиці про пристрій будуть оголошені на CES 2020.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас