Китайський бренд Huami представить серію нових спортивних гаджетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський бренд Huami представить серію нових спортивних гаджетів

Фондовий ринок
414
Виробник натільних пристроїв Huami готується до запуску нової лінійки продуктів 1 січня 2020 року. Компанія опублікувала тизер, де ділиться інформацією про майбутній запуск. В рамках тизера компанія уточнила, що майбутній продукт буде відомий як Huami Amazfit T-Rex. Компанія, ймовірно, випустить кілька натільних продуктів в рамках серії під час запуску. Плакат-тизер включає логотип Amazfit у верхній частині і форму динозавра, схожу на T-Rex. Текст Amazfit T-Rex поміщається всередині фігури разом з датою і місцем запуску.
Поглянувши на звіт Gizmochina, окрім дати запуску ми мало що знаємо про Amazfit T-Rex. Неясно, на що посилається Huami, з ім’ям “T-Rex”. У доповіді передбачається, що Huami може показати серію T-Rex на виставці CES 2020 після запуску в Китаї. Вже відомо, що Huami проведе конференцію щодо запуску нового продукту в Лас-Вегасі 7 січня. Хуанг Ван, генеральний директор Huami Technology, раніше натякнув на “нову категорію продуктів” для CES 2020. На додаток до T-Rex, Huami також, ймовірно, представить свої навушники TWS на події із запуску в CES.
Ван вже підтвердив, що навушники Amazfit TWS будуть поставлятися з вбудованим датчиком серцевого ритму. У звіті стверджується, що ця функція буде корисною для користувачів, які регулярно займаються спортом або іншими видами діяльності з високим рівнем енергії. Навушники TWS також матимуть поліпшену звукоізоляцію та інші функції шумозаглушення.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас