Новий український поїзд вирушив у свій найдальший рейс (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий український поїзд вирушив у свій найдальший рейс (фото)

Технології&Авто
9955
Новий дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонзаводу виконує обкатний пробіг за маршрутом Кременчук-Тернопіль. Це наразі найбільш протяжний маршрут, який долав ДПКр-3.
Як пише ЦТС з посиланням на інформацію КВБЗ, вчора, 23 грудня, о 22-50 поїзд залишив територію заводу. Вранці 24 грудня він вже пройшов станцію Фастів і прямує далі згідно зі встановленим маршрутом і диспетчерським графіком руху.

Дизель-поїздом керують машиністи локомотивної бригади Південної залізниці, які пройшли навчання на КВБЗ. Разом з ними в дорозі працюють машиніст-інструктор, група супроводу від КВБЗ, Львівської залізниці, департаменту приміських перевезень УЗ.
Після обкатного пробігу дизель-поїзд ДПКр-3 прибуде в Київ, де буде проходити підготовку до рейсів за маршрутом Київ – аеропорт Бориспіль, початок виконання яких планується у найближчі дні.
Нагадаємо, що раніше в цьому місяці міжвідомча приймальна комісія на чолі з в. о. директора з інженерно-технічного забезпечення АТ УЗ 17 грудня ухвалила рішення дозволити Крюківському вагонобудівному заводу виготовлення дослідної партії з 6 поїздів ДПКр-3 по 3 вагони у складі кожного.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас