У Мегабанку відбулися зміни у складі Наглядової ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мегабанку відбулися зміни у складі Наглядової ради

Особисті фінанси
157
У Мегабанку відбулися зміни у складі Наглядової ради
АТ «МЕГАБАНК» повідомляє, що з 21 грудня свої повноваження на посаді члена Наглядової ради припинила виконувати панi Моніка Вага.
Рішення Моніки Ваги про складення повноважень у Наглядовій раді «МЕГАБАНКУ» пов’язане зі збільшенням обов’язків на основному місці роботи у Німецькому державному банку розвитку (KfW).
У своїй заяві Моніка Вага подякувала керівництву «МЕГАБАНКУ» за добре співробітництво протягом останніх двох років та побажала всього найкращого усім членам Правління.
У банку Моніка Вага зарекомендувала себе як високопрофесійний спеціаліст у сфері ризик-менеджменту.
За час роботи у Наглядовій раді та у комітеті з управління ризиками вона зробила вагомий внесок у систему управління ризиками банку, зокрема, щодо виконання постанови Національного банку України №64 від 13.06.2018 р. про систему управління ризиками. Також долучалася до підготовки внутрішніх нормативних документів банку, як от, за її підтримки у «МЕГАБАНКУ» розроблений Кодекс поведінки (етики) банку; провела низку робочих зустрічей зі спеціалістами департаментів ризик-менеджменту і комплаєнсу.
АТ «МЕГАБАНК» щиро вдячний пані Вазі за ефективну та плідну роботу на посаді члена Наглядової ради і засвідчує їй свою повагу.
Кандидатура нового члена Наглядової ради від акціонера банку, Німецького державного банку розвитку KfW, буде представлена на черговому зібранні акціонерів АТ «МЕГАБАНК» уже наступного року.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас