Кредит готівкою від Юнекс Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредит готівкою від Юнекс Банку

Особисті фінанси
87
Перед Новим Роком так хочеться відчути передсвяткову атмосферу та повірити в дива, але на жаль, з темпом сьогоденного життя не завжди й виходить… Зважаючи на це, Юнекс Банк радий анонсувати спеціальну новорічну пропозицію: «Крижаний Бум». Суть якої, це – замороження відсоткової ставки по готівковому кредиту аж на 3 місяці!
Попри на те, що ми рекомендуємо нашим клієнтам користуватися кредитними картками, що більш зручніше, вигідніше та безпечніше ніж готівкою, Юнекс Банк хоче поділитися передсвятковим дивом з усією Україною.
Заморозь свої відсотки на 3 місяці
За даними нашого аналітичного департаменту, у зимовий період українці потребують більш значного об’єму готівки, ніж зазвичай. Це пов’язано як і з величезною кількістю придбань новорічних подарунків, так і загальними витратами наприкінці року. І поки, інші банки змагаються у зниженні відсоткової ставки, Юнекс Банк відміняє її зовсім!
Саме задля комфорту кожного українця і створена спеціальна пропозиція «Крижаний Бум». За допомогою якої, кожен громадянин нашої країни має змогу:
Кредит готівкою без жодних відсотків
Вирішуйте власноруч на що витрачати, бо нагод зараз вище голови: на новорічні подарунки, на яскраве святкування, на Різдвяні подорожі або просто, щоб порадувати себе та близьких. Кредит готівкою без жодних відсотків. Що це значить?
Протягом 3 місяців Вам не доведеться сплачувати жодних відсотків по кредиту, а лише повернути отримані кошти у зручному Вам режимі. Банком буде нараховуватися тільки річна ставка у мінімальному розмірі – 0,01% річних. Тобто, якщо Ви повертаєте кредитні кошти за 3 місяці, то Ваш кредит буде безкоштовним.
«Заморожені» відсотки протягом 3 місяців діють за умови оформлення кредиту «Крижаний Бум» до 31.01.2020 – гаряча пропозиція на холодні відсотки!
Після періоду «заморожених» відсотків починає нараховуватися щомісячна комісія у розмірі 5%. Даруємо Вам справді вигідний кредит на Новий Рік!
Встигніть отримати гроші та оформлюйте кредит прямо зараз
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас