Volkswagen оголосила про запуск самокерованого громадського транспорту у найближчому майбутньому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen оголосила про запуск самокерованого громадського транспорту у найближчому майбутньому

Технології&Авто
286
Про плани з випуску самокерованого громадського транспорту оголосили представники Volkswagen. Виробник вже підписав відповідну угоду з однією з країн.
Під час переговорів Volkswagen і влади Катару, країни на Середньому Сході, було укладено угоду про створення мережі самокерованих пасажирських автомобілів. Як заплановано, вже до кінця 2022 року на вулиці Дохи, столиці Катару, виїде 35 машин ID Buzz. Максимальна кількість сидінь в таких автомобілях буде обмежена 4 місцями. Заплановано також запуск десятка більш містких автобусів Scania.
ID Buzz являє собою повністю електричний фургон із запасом ходу близько 435 кілометрів. Автомобіль оснащений двома двигунами загальною потужністю 369 кінських сил. У салоні використовується сенсорне кермо, що служить ідентифікатором людини, центральна мультимедійна консоль ID Box і знімна Bluetooth-аудіосистема, яку можна використовувати поза автомобілем. Під час включення автопілота передні сидіння можуть повертатися на 180 градусів. Неясно, які зміни з’являться в комерційній версії ID Buzz і чи буде для підстраховки в автомобілі перебувати водій.
Налагодження програмного забезпечення довірено підрозділу Volkswagen VIA MOIA, а також Audi AID. Закрите тестування розпочнеться у 2020 році. На дороги громадського транспорту самокеровані автомобілі вийдуть до 2021 року. Повідомляється, що Volkswagen не дарма обрала для обкатки своїх технологій саме Катар. Тут ідеальні погодні умови, немає снігу і різких температурних перепадів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас