"Укравтодор" будуватиме кожну дорогу протягом одного року - Голик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" будуватиме кожну дорогу протягом одного року - Голик

Казна та Політика
1758
Відтепер “Укравтодор” будуватиме дороги протягом одного року кожну. Про це повідомив радник прем’єр-міністра Юрій Голик.
“Винятки можуть становити лише дуже складні і довгі траси на кшталт Київ—Одеса, але вже з наступного року все почате і кинуте в рамках улюбленої раніше в “Укравтодорі” концепції “давайте почнемо, а потім кинемо, якось доробимо” буде добудовано та дороблено. А нові об’єкти будуть реалізовуватися в рамках концепції від початку і до кінця і бажано в межах року”, – заявив Голик.
Як приклад незадовільного менеджменту при будівництві доріг радник прем’єра назвав трасу Харків—Слов’янськ в Харківській і Донецькій областях, яка вже другий рік стоїть без верхнього шару.
“На 2019 рік було виділено 1 мільярд на трасу Мерефа—Лозова. Трасу категорії М — міжнародна — не доробили. А трасу категорії Р – регіональна, почали, але теж не виділивши на неї всю суму. Логіка де? Восени 2019 року знайшли спосіб закінчити ремонт більшої частини траси. Однак при цьому геніальні планувальники забули про ще один свый провал — відремонтована дорога закінчується на кордоні з Дніпропетровською областю, в якій “Укравтодор” робити продовження цієї дороги в найближчі кілька років не планував”, – зазначив Голик.
За його словами, з хаотичним плануванням, яке уповільнює ремонт доріг і безпосередньо впливає на вартість проєкту, буде покінчено.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас