Українські КрАЗи вироблятимуть у Африці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські КрАЗи вироблятимуть у Африці

Фондовий ринок
1666
Український виробник важких вантажних автомобілів ПАТ “АвтоКрАЗ” підписав угоду з нігерійською компанією Proforce Limited на спільне виготовлення військових і цивільних вантажних автомобілів КрАЗ в Нігерії.
Про це інформує прес-служба АвтоКрАЗу.
Протягом наступного року партнерство буде спрямовано на виготовлення вантажівок світового стандарту, які розроблені у відповідності з потребами ринків Нігерії та Африки. Це спільне підприємство вплине на економіку Нігерії, створивши нові робочі місця, одночасно сприяючи технологічному розвитку країни.
Варто зазначити, що завод АвтоКрАЗ перестав розкривати інформацію про своє виробництво з серпня 2016 року.
В Україні стрімко знижується власне автовиробництво. Так, у листопаді підприємства українського автопрому виготовили 544 од. автотранспортних засобів. Щодо жовтня випуск автотранспорту скоротився більш ніж на 40 відсотків.
Завод Єврокар зібрав у листопаді 441 авто. Випуск комерційних автомобілів склав 5 шт., що на 3 шт. більше, ніж у листопаді минулого року, і на 25 шт. менше показника жовтня поточного року.
Виробники автобусів в минулому місяці виготовили 98 машин, це на чверть більше, ніж рік тому, і на 21% більше їх жовтневого результату. Всього за 11 місяців з початку року в Україні було зібрано 6740 од. автотранспортних засобів або на 6% більше, ніж за аналогічний період 2018 року.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас